Ihon vaurioiden korjaaminen

PrimalHyal 300 on hyaluronihappo, joka auttaa suojaamaan ihoa vaarallisilta bakteereilta ja samalla edistää haavojen paranemista. Ihovaurioita korjaavien tuotteidemme avulla vaurioitunut tai rasittunut iho voi saada uutta elinvoimaa hyvinkin nopeasti. Patentoidut ratkaisumme taistelevat solujen ikääntymistä vastaan tasoittaen juonteita ja ryppyjä, virkistäen ja kosteuttaen. Tämän korjaavan hoito-ohjelman jälkeen ihosi onkin jälleen nuorekas ja kaunis.

WishPro:n ihoa korjaavat kapselit

Anti Aging -kapseli

Puhdasta jojobaöljyä sisältävä Anti-Aging -kapseli saa ihon tuntumaan ja näyttämään paljon nuoremmalta.

Lue lisää

Neo Energy -kapseli

Tämä ”neulaton” kollageeni- ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisen energian lähteenä ihosoluille. Neo Energy -kapselimme ansiosta ikääntyvät solut alkavat uudelleen tuottaa kollageenia ja elastiinia.

Lue lisää

BTX-kapseli

Kuten BOTOX®, mutta ilman haittavaikutuksia! Yrityksemme yksinoikeudella valmistama BTX-kapseli sisältää Argireline® -peptidiliuosta, joka on kehitetty varta vasten ihon ulkoista hoitoa varten.

Lue lisää

Repairing-kapseli

Tämä kapseli on kehitetty suojaamaan ihoa ja korjaamaan sen vaurioita. Sen vaikuttavina aineina ovat Cristalhyal ja PrimalHyal 300, jotka yhdessä siirtyvät ihon sisään ja täyttävät sen kudoksia.

Lue lisää

Collagen-kapseli

Collagen-kapselihoito suojaa ihoa vaaralliselta säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää. Lisäksi se hidastaa ihon vanhenemista ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.

Lue lisää

Hyaluronic-kapseli

Hyaluronic-kapselin aineosat kiihdyttävät kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä parantavat imunesteen kiertoa ja ihon vastustuskykyä. Kapselilla on myös tulehdusta estäviä vaikutuksia ihossa.

Lue lisää
Valikko