WishPron ihoa korjaavat laitehoidot kauneushoitolassa

WishPron ihoa korjaavat laitehoidot tehdään kauneushoitolassa ammattilaisen ja osaavan kosmetologin toimesta. WishPron ihoa korjaavilla hoitokäsittelyillä tähdätään vaurioituneen ihon korjaamiseen, edistetään ihosolujen uusiutumisprosessia ja rauhoitetaan mahdollisia akuutteja tulehduksia iholla. Laitehoidoissa käytettävät seerumikapselit ja niiden seerumit sisältävät tehoaineita, jotka edistävät mahdollisten haavojen tai rikkoutuneen ihon paranemista.

Korjaavan laitehoidon yhteydessä käytettävä PrimalHyal 300 on hyaluronihappo, joka auttaa suojaamaan ihoa bakteereilta ja samalla edistää haavojen paranemista. Lisäksi hyaluronihapon happo kuorii kevyesti ihoa ja auttaa siten ihon uusiutumista. Ihovaurioita korjaavien tuotteidemme avulla rasittunut iho voi saada uutta elinvoimaa hyvinkin nopeasti.

WishPron patentoidut menetelmät ja seerumikapselit taistelevat solujen ikääntymistä vastaan. Ihoa korjaamalla ja sen uusiutumista edistämällä voidaan hyvin tuloksin vaikuttaa siihen, miltä iho näyttää ja tuntuu. Ihoa korjaava laitehoito siten myös tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kosteuttaa ihoa syvältä ja virkistää olemusta. Tämän korjaavan hoito-ohjelman jälkeen ihosi tuntuu jälleen nuorekkaalta ja kauniilta.

Ihoa korjaavat seerumikapselit

Laitehoidoissa käytettäviä seerumikapseleita ja niiden sisältämiä vaikuttavia aineita saadaan stimuloitua syvemmälle ihon kerroksiin laitteen avulla kuin pelkillä käsillä. Muun muassa siihen perustuu laitehoidon tehokkuus verrattuna perinteiseen pelkästään käsillä tehtyyn kasvohoitoon.

Kauneudenhoidon ammattilainen tai kosmetologi haastattelee aina ennen hoidon aloitusta asiakkaan yksilölliset tarpeet ja valitsee niihin sopivimman seerumikapselin. Ihoa korjaavaan hoito-ohjelmaan WishPro on suunnitellut kuusi erilaista seerumikapselia, joiden vaikuttavat aineet tehostavat juurikin ihon uusiutumisprosessia ja siten paranemista. Seerumikapselit ovat: Anti-Aging-kapseli, Neo Energy -kapseli, BTX-kapseli, Repairing-kapseli, Collagen-kapseli ja Hyaluronic-kapseli.

Ihoa korjaavat hoitokapselit ja niiden vaikuttavat aineet

  1. Anti-Aging-seerumikapseli sisältää puhdasta jojobaöljyä, joka imeytyy hoidon aikana syvälle ihoon pehmentäen ja kosteuttaen ihoa huomattavasti. Kapselin seerumin tehoaineet saavat ihon tuntumaan ja näyttämään nuoremmalta. Anti-Aging-kapselin ainesosat ovat luonnonmukaisia ja siten sopivat myös herkälle iholle.

  1. Neo Energy -seerumikapselin hoitavien aineiden ansiosta ihon ikääntyvät solut alkavat tuottaa uudelleen kollageenia ja elastiinia. Elastiinituotannon parantumisen ansiosta rypyt vähenevät ja iho kiinteytyy parissa viikossa. Seerumin vaikuttavat aineet sisältävät myös iholle välttämättömiä aminohappoja, jotka tehostavat ihon omaa puolustusjärjestelmää.

  1. BTX-seerumikapseli sisältää Argireline-peptidiliuosta, joka jäljittelee Botox-aineen vaikutuksia iholla ilman haittavaikutuksia. Seerumi vähentää ryppyjen syntymistä vaikuttamalla lihasten supistumiseen. Kimmoisampi iho näyttää sileämmältä ja siten nuorekkaammalta.
  2. Repairing-seerumikapseli suojaa ihoa ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Vaikuttavat aineet Cristalhyal ja PrimalHyal 300 imeytetään laitteella tehokkaasti ihoon, jolloin tehoaineet täyttävät kudoksia ja juonteita. Lisäksi seerumi stimuloi ihon luonnollista puolustusjärjestelmää. Hoidon ansiosta juonteet pienentyvät ja ihosta tulee tasaisempi.

  1. Collagen-seerumikapselin vaikutus perustuu syvänmeren kaloista saatavaan erittäin puhtaaseen Mari Coll -nimiseen kollageeniin. Kollageeni suojaa ihoa säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää hidastaen ihon vanhenemista. Puolustuskykyisempi iho voi paremmin, mikä näkyy iholla raikkautena ja kuulautena.
  2. Hyaluronic-seerumikapseli sisältää Cristalhyal-nimistä ainetta, joka on yksi tehokkaimmista saatavilla olevista kosteutusaineista. Seerumi sitoo vettä ja auttaa pitämään ihon kosteana, ravittuna ja terveenä. Kosteutettu ja ravittu iho pysyy kimmoisana ja siten rypyt sekä juonteet silottuvat, mikä takaa hoidon jälkeen hyvinvoivan ihon.

WishPron korjaavat kasvohoidot sopivat sekä miehille että naisille ja jokaiselle ihotyypille. Jo yhdellä yksilölliset tarpeet huomioivalla hoitokerralla saadaan aikaiseksi erinomaisia tuloksia, nopeasti. Ota yhteyttä WishPro-hoitolaamme ja tule nauttimaan rentouttavasta kasvohoidosta osaavan ammattilaisen luokse.

Synoia Technologies Ltd perustettiin vuonna 2008 täyttämään sekä kauneudenhoidon ammattilaisten että kuluttajamarkkinoiden toiveita. Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille ja hoitoloiden asiakkaille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Terveemmän ja elinvoimaisemman ihon puolesta.

Valikko