Patentoitu WishPro-järjestelmämme perustuu kapseleihin!

Jokainen kapseli on suunniteltu hoitamaan nimenomaan kuivaa, herkkää ihoa sekä ikääntymisen merkkejä. WishPro-kapselisarjamme tarjoaa todella mullistavan tavan hoitaa ihoa.

WishPro-kapselien ansiosta voit nyt rentoutua hellivässä hoidossa. Valittavissa on kapseleita kolmesta eri tuotesarjasta.

Natural Line -tuotesarja

Ensimmäinen tuotesarjamme perustuu ihoa ravitseviin luonnon öljyihin ja se on suunnattu nuoremmille asiakkaille, joilla on kuiva, herkkä tai ärtynyt iho. Natural Line -tuotteet hoitavat ihoa non-invasiivisella, luonnonmukaisella tavalla.

Peel Exfoliator -kapseli

Peel Exfoliator -kapselissa yhdistyvät manteliöljy ja ihoa kuorivat hiukkaset. Tuote sisältää myös E- ja A-vitamiineja sekä kahdentyyppisiä selluloosakuituja.

Lue lisää

Anti Aging -kapseli

Puhdasta jojobaöljyä sisältävä Anti-Aging -kapseli saa ihon tuntumaan ja näyttämään paljon nuoremmalta.

Lue lisää

Rejuvenation-kapseli

Shea- eli karitevoi tunkeutuu syvälle ihoon elvyttäen vaurioituneita soluja ja palauttaen ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Karitevoilla on verraton kyky suojata ja elvyttää ihoa.

Lue lisää

Calming milk -kapseli

Kehäkukkaöljyllä on antiseptisiä ominaisuuksia. Se ehkäisee sienitauteja, tulehduksia ja bakteeritoimintaa; siksi se sopiikin erittäin hyvin ihotulehdusten hoitoon.

Lue lisää

Infusion Line -tuotesarja

Infusion -sarjamme tuotteet viivyttävät ikääntymisen ensimerkkien ilmaantumista ja näkymistä nuorten, aktiivisten naisten kasvoilla. Sarjaan kuuluu kolmen tyyppisiä vaikuttavia aineita. Infusion Line – kapselit sopivat kaikille ihotyypeille.

BTX-kapseli

Kuten BOTOX®, mutta ilman haittavaikutuksia! Yrityksemme yksinoikeudella valmistama BTX-kapseli sisältää Argireline® -peptidiliuosta, joka on kehitetty varta vasten ihon ulkoista hoitoa varten.

Lue lisää

Collagen-kapseli

Collagen-kapselihoito suojaa ihoa vaaralliselta säteilyltä ja vahvistaa ihon puolustusjärjestelmää. Lisäksi se hidastaa ihon vanhenemista ja solujen rappeutumista taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan.

Lue lisää

Hyaluronic-kapseli

Hyaluronic-kapselin aineosat kiihdyttävät kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä parantavat imunesteen kiertoa ja ihon vastustuskykyä. Kapselilla on myös tulehdusta estäviä vaikutuksia ihossa.

Lue lisää

Active Pro-Long Line -tuotesarja

Active Pro-Long (APL) -sarja väsyneen, rasittuneen ihon elvyttämiseen ja vaurioiden korjaamiseen. APL-kapselit sisältävät tehokkaita aineita, joiden vaikutukset näkyvät jo yhden hoitokerran jälkeen.

Whitening-kapseli

Tämä kapseli sisältää kahta tehokasta vaalennusainetta, jotka kirkastavat, vaalentaavat ja tasoittavat värisävyä. Niiden ansiosta melaniinin tuotanto hidastuu ja iholla jo oleva rusketus häviää nopeammin.

Lue lisää

Repairing-kapseli

Tämä kapseli on kehitetty suojaamaan ihoa ja korjaamaan sen vaurioita. Sen vaikuttavina aineina ovat Cristalhyal ja PrimalHyal 300, jotka yhdessä siirtyvät ihon sisään ja täyttävät sen kudoksia.

Lue lisää

Neo Energy -kapseli

Tämä ”neulaton” kollageeni- ja elastiinitäyteaine toimii luonnollisen energian lähteenä ihosoluille. Neo Energy -kapselimme ansiosta ikääntyvät solut alkavat uudelleen tuottaa kollageenia ja elastiinia.

Lue lisää

Aging Process Control (APC) -tuotesarja

APC (Aging Process Control) -sarja hoitaa erityisesti herkkää tai kuivaa ihoa. Luonnon omia öljyjä sisältävät kapselit ravitsevat ja parantavat ihoa noninvasiivisella, terveellä tavalla. Koostumuksen pohjana on kaikille ihotyypeille sopiva emulsio, joka imeytyy ihoon vaivatta. Ikääntymistä ei voi pysäyttää, mutta sitä voi hallita. Uusi WISHPro -kapselien tuotesarja muotoilee iän uusiksi!

Wish Care -kapseli

Vähentää tehokkaasti ihon ärsyyntymistä, rauhoittaa ihoa, suojaa UV-valon vaurioilta ja auttaa säilyttämään ihon puolustusjärjestelmän optimaalisena.

Lue lisää

Wish Contour -kapseli

Päämääränä nuorekkaan ulkonäön palauttaminen, herkän ihon ikääntymisen hidastaminen, kasvojen tummentumien ehkäisy.

Lue lisää

Wish Age Control -kapseli

Ikääntymistä ehkäisevä vesipohjainen kapseli, jonka sisältämä aine on kehitetty ihon uudismuodostusta tehostamaan.

Lue lisää
Valikko